onsdag 7. mai 2014

Få ære av Gud

Hvordan kan dere tro, dere som tar ære av hverandre?  Joh 5,44

Jesus har frelst deg inn i et liv, hvor du ikke er bundet til mennesker og deres dom. Du står foran den Herre, som både har dømt og frikjent deg. Han er så stor for ditt hjerte, at du igjen og igjen vender tilbake til ham. Det er hva han sier om deg som betyr noe.  Ære  fra andre varer kun kort, og den kan hurtig endres til misshag.

Men å få ære fra Gud er vel umulig? Nei, du kan få ære. lkke i kraft av deg selv, men har du tatt imot gaven fra Gud, så eier du Jesus, og det innebærer, at Gud aldri ser deg alene. Du er ikke lenger alene. Du er alltid sammen med ham. Der hvor du er, der er Jesus. Han bor ved troen i ditt hjerte

Dybest sett er du løst fra mennesker. Du er bundet til en: Jesus. Det kan være at mennesker ærer og takker deg. Det får du lov til å glede deg over, men det er æren fra Gud du søker. I ditt hjerte synger du: Jesus, Jesus fullkommen nok for himmel og jord er gjemt i det ene ord. Og du fortsetter med ordene:  Har jeg deg, o, Jesus blott, hva skal jeg ønske mer? Og svaret kjenner du: Du har overflod, for med  Jesus har du æren fra Gud!

Dagens ord i Dagen 21.03.2005 av Hans Erik Nissen